Eindelijk start de pre-sale van De Kernhemer

Schrijf u nu in op bouwnummer van uw voorkeur!

Eindelijk is het zo ver, de woningen van De Kernhemer gaan in pre-sale. Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen binnen een bandbreedte. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. 

Ontwikkelingscombinatie Kernhem CV gaat hier een mooi plan realiseren en graag willen wij u betrekken bij de ontwikkeling en realisatie van uw nieuwe thuis. Het project bestaat uit 28 nieuwbouwwoningen, waarvan 18 koopwoningen en 10 huurwoningen.

Koopwoningen
In totaal worden er 6 tweekappers, 4 hoekwoningen (waarvan sommige met een garage) en 8 tussenwoningen aangeboden. De woningen variëren in grootte van 93 m2 gebruiksoppervlakte tot wel 165 m2 gebruiksoppervlakte.

Na aanmelding ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kan aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over dit project te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens deze pre-sale hier online in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! De pre-sale eindigt op 11 januari 2021 om 10:00 uur. Daarna gaan wij aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale woningen toewijzen. Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Wilt u meer weten over het proces rondom online inschrijven? Klik dan HIER voor de instructie.

Deel deze pagina: