Wonen in een wijk met volop ruimte voor natuur

Kernhem is de nieuwbouwwijk waar De Kernhemer wordt gerealiseerd

De Kernhemer – Nieuwbouw dat voldoet aan uw wensen!

‘Hoe vaak in mijn leven koop ik nou een nieuwbouwwoning? Eén keer? Twee keer? Als ik dat dan doe, moet de woning aan al mijn woonwensen voldoen. Of het nu gaat om de architectuur, de inrichting of het wooncomfort.’ Het klinkt logisch, maar het is vaak niet vanzelfsprekend. Bij ons is dat anders. Wij hebben geluisterd naar de wensen van onze belangstellenden. Deze wensen hebben wij vertaald in het uiteindelijke product; De Kernhemer. Dat maakt de woningen van VanWonen verrassend anders dan de rest.

Diverse voorzieningen rondom De Kernhemer

In Kernhem in Ede zijn diverse voorzieningen aanwezig. Zo heeft Winkelcentrum Parkweide al in 2015 haar deuren geopend. Daarnaast zijn er een medisch centrum, een kinderdagverblijf, drie basisscholen en een buitenschoolse opvang in de wijk. Alle primaire voorzieningen zijn binnen handbereik.

Ecozone

Opvallend aan nieuwbouwwijk Kernhem is dat de natuur volop de ruimte krijgt. Ongeveer een kwart van de totale oppervlakte zal uit natuurlijke landschapselementen bestaan. In deze ecozone wordt gezocht naar een combinatie van natuur en recreatieve functies, waarbij ook in de Kernhemer een robuuste, ecologische zone ontstaat waar de bewoners met veel plezier de natuur kunnen beleven.

Deel deze pagina: