Er zijn 10 extra bouwnummers beschikbaar gekomen in het project. Deze zouden eerst voor huur bestemd zijn maar dat is niet doorgegaan. Vandaag starten we met de pre-sale van deze 10 extra bouwnummers en kunt u zich gaan inschrijven op deze bouwnummers!

Het extra beschikbare aanbod bestaat uit 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen. Bekijk HIER het volledige woningaanbod.

Pre-sale koopwoningen
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op uw woonwensen. Daarnaast adviseren wij u alvast om uw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Een hypotheekadviseur kan u vrijblijvend inzicht geven zodat u zorgeloos kunt inschrijven. 

Online inschrijven?
Schrijf vanaf nu online in op het bouwnummer van uw voorkeur! Ga naar de knop belangstelling, bovenaan de website, om u in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Inschrijven pre-sale kan tot maandag 25 januari 2021 om 10.00 uur. Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Uiterlijk dinsdag 26 januari 17.00 uur ontvangt u een nieuwsbrief over de toewijzing.

Vragen?
Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met Bolthof van den Top Makelaardij, telefoonnummer 0318-628080 of email: info@bolthofvandentop.nl

Deel deze pagina: